Terug naar overzicht

Gas erop!

Afgelopen maanden gaven veel voldoening! Pink Indigo heeft hele mooie projecten afgerond en strakke deadlines gehaald. 
Er werd veel, heel veel gas gegeven...

Zo is er voor Dakar 2018 een mooie lijn verzorgd voor Valma in samenwerking met Tim & Tom Coronel, zoals productverpakkingen, actielabels, promotiemateriaal & beachflags. Voor een kick-off zijn er diverse product guides gemaakt voor diverse A-merken. In 3 talen ook nog! Er is een speciale trouwkaart de deur uitgegaan. Pink Indigo heeft ondersteuning gebracht aan social media berichten, met als resultaat een hogere opvalwaarde. Een kleurrijke zigzag-folder is er ontwikkeld, precies op tijd voor een beurs. 

Ook zijn er maandelijks terugkerende nieuwsbrieven verzorgd in combinatie met een salesbrochure ter ondersteuning, en liggen er een aantal verrassende geboortekaartjes te wachten op de eerstvolgende baby. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een jubileumboekje voor medische staff en maakt Pink Indigo dit jaar deel uit van het designteam van THOMAS Magazine (landelijke studiedag van Fontys voor professionals van het vak Lichamelijke Opvoeding). Bijzonder om 'meemaker' te zijn voor deze 50e editie!

Ook liggen er nog mooie projecten ter ontwikkeling en dat belooft ook weer een schitterend eindresultaat te worden. Binnenkort volgen de resultaten op Instagram en Facebook en natuurlijk ook in het portfolio van de website van Pink Indigo.


Pink Indigo // vormgeving met uitstraling