Terug naar portfolio

ETS

Compleet nieuwe huisstijl na 30 jaar

Na 30 jaar… en een aangevuld Management Team, was de positionering en huisstijl van ETS Zakelijke Dienstverlening aan een update toe. Na het vaststellen van de gewenste positie en het schrijven van o.a. een Corporate Story (Debbie van Dorst) is gestart met de ontwikkeling van een gloednieuw logo (ontwerp: Cathal McKee). Vervolgens werd Pink Indigo benaderd om de complete huisstijl te ontwikkelen. 

Direct vanaf de eerste presentatie viel de nieuwe huisstijl in de smaak! Dat kwam met name door de onderbouwde gedachte achter het kleurgebruik van het logo (roze: belastingadvies + blauw: administratie = paars: zakelijke dienstverlening). Soms hoeven zaken juist niet ingewikkeld te zijn.

Daarop zijn alle middelen ontwikkeld: briefpapieren, visitekaartjes, with compliment cards, informatiemappen, jaarverslag omslagen, aangifte omslagen, diverse enveloppen, introductiekaarten, buitenreclame, narrowcasting, autobelettering en de website. En ging voor ETS het 30-jarig jubileumjaar op 1 januari 2021 fris van start!

Bekijk hier een filmpje van het resultaat van de nieuwe identiteit. 

Dank aan Debbie en ETS voor de fijne samenwerking!